Μουσικό Φεστιβάλ Καβάλας

Το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας συμμετείχε στο φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα από τις 5 έως 8 Μαΐου. Το φεστιβάλ είχε τίτλο: «Άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία ? 2018» και ήταν αφιερωμένο στον  Απόστολο Παύλο.

Την έναρξη των εκδηλώσεων «κήρυξε» ο Διονύσης Σαββόπουλος. Το σύνολο παραδοσιακής μουσικής του σχολείο μας, υπό τη διεύθυνση του κ. Γεώργιου Παπαδόπουλου, παρουσίασε στη πλατεία Καπνεργάτη πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής αναδεικνύοντας την τοπική μουσική μας παράδοση. Επίσης, στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων, σε μια μαγευτική βραδιά, με παρουσιαστή τον εκφραστικό Αλέξη Κωστάλα, συνέπραξαν όλα τα Μουσικά Σχολεία επί σκηνής με 400 μαθητές χορωδούς και 250 μαθητές στην ορχήστρα. Καθ? όλη την διάρκεια της παραμονής μας στην Καβάλα, λειτουργούσαν βιωματικά εργαστήρια για τους μαθητές όλων των σχολείων, στα οποία είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αναγνωρισμένους μουσικούς και μαέστρους.

Η Δ/νση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή τη διοργάνωση.

Βίντεο από τη συμμετοχή στο φεστιβάλ θα βρείτε στο site του σχολείου, Μενού ? Μουσική παιδεία ? Μουσικές εκδηλώσεις ? Βίντεο